Login
+Follow
Login

Vinterutflykt

By VardagsÄventyr on 2016.03.12 In Vardagsäventyr

Jag har spenderat min helg hos mamma i Örnsköldsvik. Och vilken helg det har varit! Torsdagen innebar shopping i centrala Umeå innan en fantastisk konsert med Lisa Nilsson på Folkets Hus under kvällen. Fredagen bjöd på strålande sol och vi spenderade dagen både framför en sprakande brasa på gården och på skoterfärd till Småtjärnarna och Vitsjöstugan. Hela jag sprudlade av glädje.

Och den här dagen har absolut inte varit sämre. Vi vaknade upp till ännu en fantastisk dag med strålande solsken och vi packade skotrarna och körde till Nisses jaktstuga. Dimmorna smög sig sakta in över myren men solen stod så pass högt att den inte störde solskenet alls. Vi gjorde klämmackor över elden, åt rulltårta till kaffet och löste korsord medan det värmde gott om kinderna. En perfekt lördag, helt enkelt!

_DSC6455 _DSC6464 _DSC6480 _DSC6487

0 Responses to "Vinterutflykt"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Penélope Mårtensson

Äventyr i vardagen. Vill inte alla ha det?

Jag är en 26årig friluftstokig tjej med myror i benen. Är efter två års äventyrande utbildad fjälledare och jobbar för tillfället på världskända Treehotel i Harads.

Älskar att dela med mig av mina äventyr i text och bild och hoppas att det inspirerar andra att kliva utanför betongväggarna.

Bläddra runt bland mina knasigheter och skynda dig sedan ut i den friska luften!

+Follow

Login