Login
+Follow
Login

PÅ RÄTT PLATS VID RÄTT TILLFÄLLE

By VardagsÄventyr on 2013.10.21 In Naturligt

GubbseleforsenFör att ta de bästa bilderna ute i naturen gäller det att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Ibland får man jobba lite extra hårt och återkomma till samma ställe flera gånger och ibland råkar du bara befinna dig där utan att det var meningen. När jag tog bilden ovan så hade jag lunchrast från jobbet. Det var riktigt kallt ute och utan direkta planer satte jag mig i bilen och begav mig till Gubbseleforsen i Vilhelmina. Och detta ångrar jag inte en sekund! Vilket skådespel forsen bjöd på när jag kom dit. Samspelet mellan vattnet som sakta forsade, solen som precis var på väg att gå ner och den mörka himlen som mitt i allt gav ett sånt dramatiskt intryck till det hela. Det här är absolut en av mina bästa bilder. Fotad av en slump.

 

0 Responses to "PÅ RÄTT PLATS VID RÄTT TILLFÄLLE"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Penélope Mårtensson

Äventyr i vardagen. Vill inte alla ha det?

Jag är en 26årig friluftstokig tjej med myror i benen. Är efter två års äventyrande utbildad fjälledare och jobbar för tillfället på världskända Treehotel i Harads.

Älskar att dela med mig av mina äventyr i text och bild och hoppas att det inspirerar andra att kliva utanför betongväggarna.

Bläddra runt bland mina knasigheter och skynda dig sedan ut i den friska luften!

+Follow

Login