Login
+Follow
Login

PÅ MARSFJÄLLETS TOPP

By VardagsÄventyr on 2013.09.28 In Topptur Vandring

Den tredje juli 2011 snörade jag och min kompis Petra på oss kängorna och begav oss mot Marsfjällstoppen, Vilhelmina Kommuns högsta fjäll på 1590m.ö.h.

När vi parkerat bilen och stod redo för dagsmarschen hade klockan precis slagit 07.00. Vi hade strålande sol och knatade på med lyckorus som bränsle. Efter fem timmar så anlände vi äntligen till toppen. Det blåste kallt och sikten var noll så någon tanke på vila fanns inte. Vi bestämde oss för att äta när vi kommit ner från fjället igen. Men vi gjorde det, vi besteg Marsfjällstoppen utan att se slutet på berget för all dimma. Gubben bakom oss hade funderat på att slänga in handuken men fortsatte då han ändå kommit så långt. Och tur var väl det för när vi kommit ner till foten av fjället igen så såg vi hur molnen började lätta och till slut så fick vi faktiskt en skymt av toppen. Han måste ha fått en fin utsikt.

Efter totalt 10 timmars vandring kom vi äntligen tillbaka till bilen. Svettiga och med värkande fötter och knän.
Lite pustande and then we were heading home!
0 Responses to "PÅ MARSFJÄLLETS TOPP"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Penélope Mårtensson

Äventyr i vardagen. Vill inte alla ha det?

Jag är en 26årig friluftstokig tjej med myror i benen. Är efter två års äventyrande utbildad fjälledare och jobbar för tillfället på världskända Treehotel i Harads.

Älskar att dela med mig av mina äventyr i text och bild och hoppas att det inspirerar andra att kliva utanför betongväggarna.

Bläddra runt bland mina knasigheter och skynda dig sedan ut i den friska luften!

+Follow

Login