Login
+Follow
Login

PÅ EGNA BEN

By VardagsÄventyr on 2014.11.04 In Uncategorized

Säsongslivet i Björkliden är slut och jag har börjat ännu ett nytt kapitel i ett fantastiskt rött torp mitt ute i ödemarken. Mitt emellan Jokkmokk och Luleå. Med sex kilometer till brevlådan. Tror ni att jag stormtrivs, eller? Det här är verkligen helt underbart. Jag bor här med min sambo och tillsammans så driver vi numera ett eget företag som håller i guidningar i området. Jag ser verkligen fram emot vintersäsongen då vi är spända på att se hur mycket vi får att göra. Och vi hoppas förstås på att det blir full rulle!

Igår gjorde vi om vardagsrummet till kontor så att vi kan jobba normalt med allt som behöver göras; marknadsföring, sociala medier, kvalitetsäkringar, säljtexter, utbildningsmaterial och massa mer! Nu ska det bara bli lite ordning på alla papper som ligger utspridda. Lite hyllor, förvaring och pärmar ska upp på skrivbordet. Och två gigantiska whiteboards har vi på väggen. Nu ska det brainstormas! 🙂

torpet

3 Responses to "PÅ EGNA BEN"

  Comments (3)

 1. Härligt, det är något som jag var intresserad av att göra förut. Men nu blev det inte så, fast kanske i framtiden eller så. Men mer att kombinera guidade turer med biologi/ekologi utbildning, eller något i den stilen.

  • VardagsÄventyr wrote:

   Ja, det är ju en rätt svår bransch att slå sig in på. Alla dagar är inte glada dagar. Men vi får se hur det går! 🙂 Ja, det lät ju som en kanonidé. Jag tror absolut på att utbilda samtidigt som man ger gästen en härlig upplevelse. Då får de ut något av det hela som de förhoppningsvis kan ha nytta av framöver!

  • Nona wrote:

   All of these articles have saved me a lot of heshdcaea.

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Penélope Mårtensson

Äventyr i vardagen. Vill inte alla ha det?

Jag är en 26årig friluftstokig tjej med myror i benen. Är efter två års äventyrande utbildad fjälledare och jobbar för tillfället på världskända Treehotel i Harads.

Älskar att dela med mig av mina äventyr i text och bild och hoppas att det inspirerar andra att kliva utanför betongväggarna.

Bläddra runt bland mina knasigheter och skynda dig sedan ut i den friska luften!

+Follow

Login