Login
+Follow
Login

Nedladdningsbar Packlista

By VardagsÄventyr on 2016.05.09 In Inspiration

 

Jag står allt som oftast och kliar mig i pannan strax innan jag ska iväg på äventyr. Har jag fått med mig allt? Var la jag den där grejen? Packade jag verkligen ner den där prylen? Och för att underlätta för mig själv så tog jag och gjorde en packlista som jag kan skriva ut och bocka av allt eftersom det packas här hemma. Min packning skiljer sig faktiskt inte så mycket när det kommer till sommar och vinterturer, skillnaden är nog mest tjockleken på extrakläderna och vilka skalplagg jag har på mig. Därför är nedanstående lista bra att ha till alla turer, så ladda gärna ner den och du får självklart stryka över och lägga till så att listan blir komplett för dig och ditt äventyr.

PacklistaSommar-01

För att hämta en PDF-version av denna lista och för att få mer inspiration så tycker jag att du ska gå in här: naturligt-aktiv.blogspot.se

0 Responses to "Nedladdningsbar Packlista"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Penélope Mårtensson

Äventyr i vardagen. Vill inte alla ha det?

Jag är en 26årig friluftstokig tjej med myror i benen. Är efter två års äventyrande utbildad fjälledare och jobbar för tillfället på världskända Treehotel i Harads.

Älskar att dela med mig av mina äventyr i text och bild och hoppas att det inspirerar andra att kliva utanför betongväggarna.

Bläddra runt bland mina knasigheter och skynda dig sedan ut i den friska luften!

+Follow

Login