Login
+Follow
Login

NÄR SOLEN HÄLSAR DIG GODMORGON

By VardagsÄventyr on 2013.10.21 In Naturligt

förmiddagssolenLjuset var helt magiskt vackert imorse när jag vaknade. Sol kombinerat med kyla är helt fantastiskt och har du kameran redo så kan du fånga otaliga bilder som du garanterat kommer att vara nöjd med. En ännu bättre kombination är sol+kyla+vatten. Ska visa er en bild senare då jag verkligen lyckades vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt!

 

2 Responses to "NÄR SOLEN HÄLSAR DIG GODMORGON"

  Comments (2)

 1. Vandringsbloggen wrote:

  Vilken härlig bild och trevlig blogg!

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Penélope Mårtensson

Äventyr i vardagen. Vill inte alla ha det?

Jag är en 26årig friluftstokig tjej med myror i benen. Är efter två års äventyrande utbildad fjälledare och jobbar för tillfället på världskända Treehotel i Harads.

Älskar att dela med mig av mina äventyr i text och bild och hoppas att det inspirerar andra att kliva utanför betongväggarna.

Bläddra runt bland mina knasigheter och skynda dig sedan ut i den friska luften!

+Follow

Login