Login
+Follow
Login

MÅNGA BOLLAR I LUFTEN

By VardagsÄventyr on 2013.10.09 In Inspiration

Dagens inlägg blir tillägnad den plats där jag förverkligar alla idéer. Kontoret. Fast, nu råkar det vara så att jag inte alls har ett kontor utan jag sitter placerad i köket. Men visst är det rätt lustigt, jag har ett stort skrivbord inne på mitt rum i lägenheten men jag dras nästan alltid till att sitta inne i köket ändå. Kan det vara för att det är närmare till snacks-hyllan?

För tillfället jobbar jag med flera projekt samtidigt och tyvärr så har jag väldigt svårt att fokusera på en grej i taget. Mitt allra viktigaste projekt är egentligen fotoveckan som jag är ansvarig för nästa vecka i Saxnäs. Jag har flera PowerPoint-presentationer att slutföra och upplägget är långt i från klart. Men, så är min klasskompis/sambo i uppstarten av ett nytt aktivitetsföretag och sånt tycker jag är så otroligt roligt att jag inte kan hålla mig borta från att hjälpa till. Så emellanåt klurar jag på textstycken till hemsidan, försöker lösa transportlogistik och funderar på nya innovativa friluftsaktiviteter.  Och självklart så slutar det inte där. Mitt tredje projekt är microäventyret jag pratade om tidigare i veckan. När ska jag dit? Vad ska jag ha med mig? Hur kallt kommer det att bli?

Och så sitter jag ju här förstås och skriver blogginlägg mitt i alltihop. Nä, nu måste ta mig i kragen. Fotoveckan är prio 1. Kom igen nu, Penny!

0 Responses to "MÅNGA BOLLAR I LUFTEN"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Penélope Mårtensson

Äventyr i vardagen. Vill inte alla ha det?

Jag är en 26årig friluftstokig tjej med myror i benen. Är efter två års äventyrande utbildad fjälledare och jobbar för tillfället på världskända Treehotel i Harads.

Älskar att dela med mig av mina äventyr i text och bild och hoppas att det inspirerar andra att kliva utanför betongväggarna.

Bläddra runt bland mina knasigheter och skynda dig sedan ut i den friska luften!

+Follow

Login