Login
+Follow
Login

Jobba med Skåneleden

By VardagsÄventyr on 2016.03.28 In Uncategorized

DSCN3382

Sen i oktober sitter jag och jobbar 75% på ett kontor. I och för sig på ett av Sveriges mest omtalade hotell, men just att sitta framför datorn är ju egentligen kanske inte det jag brinner för. Ett jobb som detta (Ledförvaltare för Skåneleden) hade jag dock inte tvekat att söka om det inte var för att det ligger i andra änden av Sverige. Men om du är redo för ett utvecklande jobb där du får jobba med att kvalitetsäkra Skåneleden så tycker jag att du ska söka det här jobbet direkt! Det hade jag gjort.

”Naturvistelsens betydelse för hälsa och välbefinnande och naturturismens potential för landsbygdsutveckling är frågor som får allt större uppmärksamhet. Nya friluftstrender och nya målgrupper ställer nya krav på dagens friluftsarenor och öppnar upp för utvecklande utmaningar och möjligheter i denna yrkesroll.”

1 Responses to "Jobba med Skåneleden"

    Comments (1)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Penélope Mårtensson

Äventyr i vardagen. Vill inte alla ha det?

Jag är en 26årig friluftstokig tjej med myror i benen. Är efter två års äventyrande utbildad fjälledare och jobbar för tillfället på världskända Treehotel i Harads.

Älskar att dela med mig av mina äventyr i text och bild och hoppas att det inspirerar andra att kliva utanför betongväggarna.

Bläddra runt bland mina knasigheter och skynda dig sedan ut i den friska luften!

+Follow

Login