Login
+Follow
Login

DET HÄR MED KOLLEKTIV

By VardagsÄventyr on 2014.06.16 In Uncategorized

Så var det slut på friden. Precis som jag trodde så har huset under dagen invaderats med mera människor.  Små människor. Av manligt kön. Det är ju rätt lustigt att jag sitter här i ett trångt litet skyffe och delar personliga rum som kök och toalett med flera andra personer som jag inte ens känner. Jag gillar inte kollektiv. Det kom jag ju fram till för hur länge sen som helst.

Jag börjar känna mig riktigt gammal i dessa kretsar.  Jag dricker inte (sanning med modifikation), jag röker inte, jag sitter inte och gör en massa konstiga högljudda ljud i köket bara för att höras. Men visst är det lite stereotypen av en säsongsarbetare? Att det alltid ska vara fest. Och du ska alltid vara übersocial med alla andra tusen som bor i samma ändlösa korridor. Nä, det är inte så jag rullar. Jag tycker om när det är lugnt och tyst. Jag tycker om att gå och lägga mig tidigt, kliva upp utvilad och göra ett helvetes bra jobb under dagen. För jag älskar mitt jobb.
Okej, jag ska inte dra alla över en kam. Det finns garanterat jättemånga vettiga människor i min omgivning. Och jag hoppas innerligt att de dyker upp snart!

Andra saker som har hänt idag:
1. Jag vaknade till snö på marken
2. Det har snöat hela dagen fram till klockan tre
3. Vi har sett två fantastiskt fina hökugglor i Stordalen
4. Vi blev halvt attackerade av de fantastiskt fina ugglorna som tyckte vi kom lite för nära
5. Vi har rekat vår fisketur som jag tror kommer att vara en av de bästa
6. Jag fick löneförhöjning efter sju dagars arbete
7. ….ja, eller alltså, alla fick löneförhöjning

IMG_20140616_214121Björkliden, 16 juni 2014

 

0 Responses to "DET HÄR MED KOLLEKTIV"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Penélope Mårtensson

Äventyr i vardagen. Vill inte alla ha det?

Jag är en 26årig friluftstokig tjej med myror i benen. Är efter två års äventyrande utbildad fjälledare och jobbar för tillfället på världskända Treehotel i Harads.

Älskar att dela med mig av mina äventyr i text och bild och hoppas att det inspirerar andra att kliva utanför betongväggarna.

Bläddra runt bland mina knasigheter och skynda dig sedan ut i den friska luften!

+Follow

Login